Синхронизация на onFakt документи със собствен сървър чрез SFTP

Синхронизирайте фактурите onFakt със собствения си сървър чрез SFTP

Синхронизирайте onFakt документи със собствения си сървър чрез SFTP

onFakt може автоматично да поставя документи, създадени във файловете, до които имате достъп на вашия сървър. Обменът на файлове се извършва чрез което позволява на onFakt да направи сигурна връзка с определена папка на вашия сървър. onFakt поставя всички документи на файл в тази папка в PDF, но също и във формат UBL или E-FFF. UBL файловете могат да се четат в почти всички счетоводни програми за по-нататъшна обработка.

SFTP може да се използва не само за осъществяване на връзка със собствения ви сървър, но и например с класически уеб хостинг пакети, които можете да наемете от много уеб хостинг компании. По този начин не е нужно сами да инсталирате хардуер или софтуер и можете веднага да започнете счетоводната работа. Просто се уверете, че синхронизирате файловете в частна папка.

onFakt.bg за счетоводители е идеалният инструмент за дигитализиране на обмена на документи с вашите клиенти!

Използвайте свой собствен доверен счетоводен пакет, но минимизирайте ръчното въвеждане, като си сътрудничите с вашия клиент чрез onFakt. Неговите фактури, създадени с onFakt, са лесни за прехвърляне в почти всеки счетоводен пакет.

СЪЗДАЙ ПРОФИЛ!
server room