Управление на потребители

Множество потребители със собствени права за достъп

Управление на потребители

Създайте неограничен брой потребители на onFakt във вашата компания, така че всеки, който се нуждае от достъп, да може да използва собствения си акаунт. Сътрудничеството никога не е било толкова лесно!
Управление на потребители
Определете нивото на достъп

Определете нивото на достъп

Вие сами определяте до кои модули onFakt има достъп всеки потребител. Прегледът на клиенти и продукти по подразбиране е видим и достъпен за всеки потребител.

Сътрудничество навсякъде

onFakt непрекъснато се синхронизира, между всички потребители и на всяко устройство. Работите заедно в реално време и винаги споделяте най-новата информация. Активирайте задачи, за да видите кои отворени задачи трябва да бъдат проследени на ниво компания.
Сътрудничество навсякъде
Свържете се с вашия счетоводител

Свържете се с вашия счетоводител

Ако желаете, можете да предоставите на вашия счетоводител директен достъп до вашата среда onFakt. След това той/тя ще получи ролята на външен потребител във вашата организация. Такъв достъп е напълно безплатен!

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room