Създаване на ценови предложения

Подгответе оферти лесно и бързо с onFakt

Лесно и бързо за създаване

Бързото, подредено и правилно изготвяне на предложения е от съществено значение за всеки бизнес, за да убеди потенциалните клиенти . С onFakt можете бързо да създавате предложения, като търсите съществуващи продукти и цени във вашия личен продуктов списък и ги допълвате с конкретна информация за всеки потенциален клиент. Когато получите подобни заявки в бъдеще, можете да направите копие на съществуващо ценово предложение само с едно кликване и да коригирате спецификата. Обширно предложение с различни ценови опции може лесно да бъде разделено чрез междинни суми. За адрес на (строителен) обект или специфична информация можете да използвате специални информационни полета.
Лесно и бързо за създаване
Прецизно проследяване на офертите

Прецизно проследяване на офертите

Най-добре е котировките да се следят отблизо. Всяка оферта има собствен сериен номер с дата и справка за лесно проследяване. onFakt автоматично ви предупреждава за предстоящи оферти, за да можете да се свържете с клиента за допълнителна търговска среща. Офертите, които вече са приети или дори изпълнени, но все още предстои да бъдат фактурирани, са ясно посочени, така че фактурирането да може да последва бързо. Не пропускайте очевидни приходи: onFakt ви помага да фактурирате приетите предложения!

От предложение до фактура с едно кликване

Класическа практика в много фирми е забавянето и групирането на фактурирането. Доставени ли са услуги и/или стоки? Фактурирайте незабавно, за да получите плащане по-бързо. Копирайте данните от офертата във фактура или авансова фактура само с едно кликване! Документът автоматично получава съответната дата и номер на следващата фактура. По този начин конвертирате оферта в окончателна фактура само за секунди. Всичко, което трябва да направите, е да го изпратите на клиента чрез onFakt!
От предложение до фактура с едно кликване
Онлайн одобрение и подпис

Онлайн одобрение и подпис

Вашите клиенти могат да одобряват или приемат вашите предложения онлайн, от всяко устройство. Те просто поставят своя подпис с мишка или тъчпад и незабавно получавате известие по имейл. Като улеснявате приемането на предложение , клиентите ще одобряват по-бързо задание и винаги имате доказателство в случай на спор!

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room