Създаване на фактури

Просто няма по-прост начин

Бързо и лесно

Автоматичното добавяне на данни за клиенти и продукти, съчетано с нашето автоматично датиране, номериране и изчисляване на ДДС, гарантира, че създавате фактури по-бързо от всякога. Използвайте субтитри или споменете препратка към поръчка. PDF документ се генерира автоматично въз основа на вашата корпоративна идентичност . Може лесно да се отпечата или изпрати на клиента по имейл , всичко това от onFakt.
Бързо и лесно
Автоматично проследяване на плащанията

Автоматично проследяване на плащанията

onFakt ви позволява да проследявате плащанията ръчно или да ги обработвате автоматично. Ще спестите много време с автоматично проследяване на плащанията. Все още не е получено плащане? Бързо създайте напомняне за плащане и го изпратете по имейл до вашия клиент - всичко това от нашата програма. За да избегнете забавяне на плащанията, можете да изпратите на клиента си бутон за плащане онлайн. Фактурите могат безопасно да се плащат онлайн чрез нашия партньор Mollie . Клиентите могат да изберат да плащат с VISA, MasterCard, PayPal, ... Ако използвате тази функция, входящите плащания се обработват автоматично и се свързват със съответната фактура.

Автоматични напомняния

Автоматизирайте проследяването на неплатени фактури чрез автоматично изпращане на напомняния за плащане. Това не само спестява време, но и ще ви помогне да работите по-последователно. Тези напомняния винаги се изпращат според условията, които сте посочили.
Автоматични напомняния
Изпращайте с лекота

Изпращайте с лекота

onFakt предлага няколко опции за изпращане . Чрез нашата услуга за печат и поща можете да отпечатате фактурите си, да ги подпечатате и изпратите по обикновената поща. Чрез мрежата на PEPPOL ги изпращате изцяло цифрово. Директното изпращане по имейл може да се извърши директно от onFakt. Имейл адресът, намерен във файла на клиента, се добавя автоматично; ще трябва само да коригирате текста по подразбиране на имейл съобщението. onFakt има настройка за изпращане на документи от вашия собствен имейл адрес, за да се гарантира професионализъм.

Широка гама от отчети

Получете представа за вашите седмични, месечни, тримесечни или годишни продажби и печалба. Кои са вашите най-добри клиенти и кои продукти продавате най-много? Налични са над 30 отчета, за да ви помогнат да разберете по-добре цифрите на вашия бизнес. Удобните графики предоставят визуално представяне на вашите данни.
Широка гама от отчети
Други валути

Други валути

В onFakt фактурирането в други валути е супер лесно. Просто изберете подходящата валута за вашия клиент: onFakt показва текущия обменен курс и се грижи за конвертирането.

Във вашата собствена корпоративна идентичност

Вашата корпоративна идентичност допринася за успеха и разпознаваемостта на вашия бизнес. Качете собственото си фирмено лого и го комбинирайте с подходящите цветове. onFakt ви помага да създадете много професионално изглеждаща фактура за нула време, която веднага се свързва с вашата компания. Искате ли да използвате своя собствена предварително отпечатана бланка? Все още можете да го използвате. onFakt също предлага шаблон без бланка за лесно показване на вашето собствено печатно оформление.
Във вашата собствена корпоративна идентичност

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room