цени

Безплатно за счетоводители

често задавани въпроси

За да започнете с onFakt, просто щракнете върху „Създаване на акаунт“ в горния десен ъгъл на страницата. Веднага след като акаунтът бъде създаден, можете да започнете да създавате нови клиентски акаунти или да свързвате съществуващи фирмени акаунти.
Всеки акаунт, създаден в onFakt, започва с безплатен 14-дневен пробен период. Следователно можете да създадете акаунт за всеки нов клиент/компания без допълнителни задължения. Логин и временна парола ще бъдат изпратени на потребителя по имейл. Новият потребител може да пробва и тества пълната програма безплатно през тези 14 дни. Всички функции в onFakt са налични по време на пробния период.
onFakt е програма, разработена за предприемачи. Искаме да предложим на потребителите възможност лесно да препращат документите, които са създали в onFakt, на своя счетоводител. Тази възможност вече е включена в техния платен абонамент. Като счетоводител можете да получите документите безплатно, когато създадете акаунт за счетоводители.
Да, това е възможно. Моля , свържете се с нас и ние ще превключим вашия счетоводен акаунт към нашата система за дистрибутори. Препоръчително е да търгувате или продавате същите цени като onFakt в пакет. След това onFakt ви фактурира ежемесечно за разходите за всички поръчки минус комисионната.
Имате право на комисионна само за акаунти, които сте създали за използване от вашите клиенти. Съществуващите акаунти могат лесно да бъдат свързани с вашия акаунт на счетоводител, но не се броят за такса (тъй като тези клиенти вече са се абонирали за onFakt).

Когато сте спечелили минимум 60 лв като комисионна, е възможно да качите фактура чрез вашия счетоводен акаунт, за да фактурирате таксата към onFin. Комисионната се заплаща в рамките на 30 дни от датата на фактурата.

Счетоводна сметка

завинаги

БЕЗПЛАТНО
УПРАВЛЕНИЕ
 • Създайте неограничени потребители
 • Свържете неограничени файлове / документи
 • Получете достъп за поддръжка до клиентски файлове
ВРЪЗКА СЪС СЧЕТОВОДСТВОТО
 • Експортиране на фактури към UBL (универсално) Експортиране на фактури към UBL (универсално)
 • Синхронизация с Dropbox Синхронизация с Dropbox
 • Синхронизация с Google Drive Синхронизация с Google Drive
 • Изпращайте фактури към вашия собствен софтуер Изпращайте фактури към вашия собствен софтуер
 • Синхронизация със собствен сървър чрез SFTP Синхронизация със собствен сървър чрез SFTP
 • Синхронизация с OneDrive Синхронизация с OneDrive
КОМИСИОННА
 • 6 лв / месечна поръчка
 • 60 лв / годишна поръчка

onFakt.bg за счетоводители е идеалният инструмент за дигитализиране на обмена на документи с вашите клиенти!

Използвайте свой собствен доверен счетоводен пакет, но минимизирайте ръчното въвеждане, като си сътрудничите с вашия клиент чрез onFakt.bg. Неговите фактури, създадени с onFakt.bg, са лесни за прехвърляне в почти всеки счетоводен пакет.

СЪЗДАЙ ПРОФИЛ!
server room