Безплатно за счетоводители!

софтуер за фактуриране ONFAKT за счетоводители

Сътрудничайте онлайн с вашите клиенти и техните документи лесно се пренасят във вашия счетоводен пакет

onFakt за счетоводители

Работете по-добре с клиентите си

Безплатно за счетоводители

OnFakt е безплатен за счетоводителите. Вие свързвате клиентски файлове с вашия акаунт и по този начин можете удобно да си сътрудничите и обменяте информация с тях.

Връзка с вашия счетоводен пакет

onFakt е силно ангажиран с технологичното развитие на и за електронно фактуриране. Например, ние предлагаме различни методи за свързване на onFakt с вашия собствен счетоводен пакет.

Полезен и безопасен инструмент за вашите клиенти

onFakt помага на вашите клиенти да спестят много време и да избегнат административни грешки, например чрез избягване на двойна регистрация. Това позволява на клиента да направи администрацията си за по-малко време и правилно, така че onFakt също ви помага да намалите натиска на многото срокове. Освен това данните на клиента Ви са напълно защитени срещу загуба.

Благодаря!

Вашите клиенти отварят ли нови сметки в onFakt чрез вашия счетоводен акаунт? Тогава ще получите хубава комисионна от нас като благодарност!

Свържете се неправомерно с вашия счетоводен пакет, избягвайте времето за изчакване на клиентски документи

Различни методи, които можете да използвате, напълно според избрания от вас работен процес

Експортирайте в UBL или E-FFF

onFakt експортира фактурите за продажби, както и фактурите за покупки във формат UBL или E-FFF. Това е много подходящо за обмен на данни с почти всеки счетоводен софтуер.

onFakt се синхронизира с вашия сървър, така че по-малко време за изчакване за вас

С onFakt можете да синхронизирате документите и файловете на клиентите на вашия собствен сървър, на Dropbox, Google Drive или OneDrive. Това предотвратява грешки при копирането, но е и средство за защита за клиенти, които постоянно изпращат документи твърде късно за вашата обработка

Връзка чрез платформа за доставка

Универсалните платформи за доставка като ClearFacts, Basecone и CodaBox гарантират, че вашите клиенти могат да изпращат документите си директно от onFakt. Лесно, бързо и без грешки при възпроизвеждане.

Директните връзки избягват периодичното изчакване на документи от клиента

0nFact има пряка връзка със счетоводните програми в облака. Потребителите изпращат своите фактури директно от програмата до счетоводния отдел. Това избягва грешки при копиране, но преди всичко спестява много време. В очакване клиентът да предаде документите си най-накрая може да се справи ефективно.

Как да започнем с onFakt за счетоводители?

Много лесно , безплатно и за минути !

Как да започнем с onFakt за счетоводители?

Създайте безплатен акаунт в onFakt чрез тази уеб страница. След това можете веднага да създадете акаунт в onFakt за вашите клиенти. Всяка клиентска база започва с 14-дневна безплатна пробна версия, така че вашият клиент може да разгледа пълния пакет. В зависимост от вашия счетоводен пакет, вие дефинирате функции за значително автоматизиране на обработката на клиентски документи.

СЪЗДАЙ ПРОФИЛ!

2.672.898

документи, създадени с onFakt досега

onFakt.bg за счетоводители е идеалният инструмент за дигитализиране на обмена на документи с вашите клиенти!

Използвайте свой собствен доверен счетоводен пакет, но минимизирайте ръчното въвеждане, като си сътрудничите с вашия клиент чрез onFakt.bg. Неговите фактури, създадени с onFakt.bg, са лесни за прехвърляне в почти всеки счетоводен пакет.

СЪЗДАЙ ПРОФИЛ!
server room