Обиколка с екскурзовод

Открийте onFakt за счетоводители

Свържете клиентски файлове и получете достъп в реално време

Можете да създадете нов фирмен акаунт от вашия акаунт за счетоводители или да свържете съществуващи onFakt акаунти към вашия акаунт. След като достъпът до тези сметки бъде иницииран, можете да наблюдавате състоянието на клиентска компания в реално време и да събирате/обработвате фактури в собствения си счетоводен софтуерен пакет.

Свържете клиентски файлове и получете достъп в реално време
Лесно подаване към вашия собствен счетоводен пакет

Лесно подаване към вашия собствен счетоводен пакет

onFakt не е счетоводна програма, а програма за фактуриране за предприемачи. Реалното счетоводство се води във вашия собствен счетоводен софтуер. onFakt улеснява прехвърлянето на документи, създадени от предприемачите, към вашия счетоводен софтуер. Най-добрият метод за използване на тази връзка или прехвърляне зависи от това кой пакет използвате.

Ценен инструмент за вашите клиенти

onFakt е мощен софтуерен пакет за много предприемачи. В резултат на това те ще управляват и наблюдават по-добре собствената си администрация, което също така гарантира по-коректна и по-гладка обработка за счетоводителя. Грешни серийни номера, дати, ... остават в миналото. Тъй като onFakt е програма, създадена за предприемачи, а не непременно за потребители със счетоводен опит, не се използва сложна (финансова) терминология и всичко е разработено, за да се увеличи максимално използваемостта.

Ценен инструмент за вашите клиенти
Помогнете на onFakt да расте

Помогнете на onFakt да расте

Когато препоръчате onFakt на клиенти и те впоследствие закупят абонамент, вие допринасяте директно за растежа на onFakt. Ето защо ви предлагаме комисионна за препоръчани нови клиенти.

onFakt.bg за счетоводители е идеалният инструмент за дигитализиране на обмена на документи с вашите клиенти!

Използвайте свой собствен доверен счетоводен пакет, но минимизирайте ръчното въвеждане, като си сътрудничите с вашия клиент чрез onFakt.bg. Неговите фактури, създадени с onFakt.bg, са лесни за прехвърляне в почти всеки счетоводен пакет.

СЪЗДАЙ ПРОФИЛ!
server room