Облакът

Създавайте фактури онлайн, отвсякъде и на всяко устройство

Достъпен навсякъде на всяко устройство

Онлайн фактурирането в облака има много предимства пред традиционния софтуер за фактуриране . Облачната среда на onFakt например може да бъде достигната 24/7 от всяко място. Използвате компютър с Windows, таблет Apple или друг тип смартфон? Просто сърфирайте в onFakt.bg и влезте!
Достъпен навсякъде на всяко устройство
Автоматично архивиране

Автоматично архивиране

Тъй като вашите данни се съхраняват в облака, нашите системи създават множество резервни копия, така че никога да не губите данни. Освен това, ако желаете, можете да активирате връзка с добре познати облачни услуги за съхранение, за да настроите допълнителна среда за архивиране за себе си.

Синхронизация

Вашите данни се съхраняват централно в облака. Когато и на кое устройство отворите onFakt, винаги ще работите с най-новата версия на вашите данни. Дори когато вашият акаунт има няколко потребители , ще използвате едни и същи данни в реално време.
Синхронизация
Безопасно съхранение

Безопасно съхранение

Една програма в облака в много случаи е по-сигурна от вашия собствен компютър. Сървърите на onFakt не са податливи на вируси и са напълно изолирани от мрежата навън, така че няма онлайн достъп до програмата. Вие отваряте своя собствена среда onFakt в нашата програма чрез вашия имейл адрес и лична парола и евентуално допълнително удостоверяване в две стъпки чрез смартфон. Данните се криптират чрез SSL и се обменят само между вашето устройство и нашите сървъри.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room