Изпращане на фактури чрез мрежата PEPPOL

Изпращайте и получавайте е-фактури ефективно

Изпращане и получаване на фактури чрез мрежата PEPPOL

Мрежата PEPPOL е алтернативен метод за електронна поща за изпращане и получаване на фактури по електронен път, създаден от Европейския съюз. По тази мрежа се изпращат пълни електронни фактури, които получателят може да обработва полуавтоматично. Следователно фактурите, получени чрез този канал PEPPOL, могат да се въвеждат в onFakt с 1 кликване, без ръчно въвеждане на данни. В onFakt можете лесно да активирате фирмен адрес в тази мрежа, на който можете да получавате фактури.

От 1 януари 2017 г. доставчиците са задължени да изпращат електронни фактури, когато искат да фактурират фламандското правителство. Тези фактури трябва да отговарят на указанията на . Тези електронни фактури не са обикновени PDF документи, а специални "XML" файлове, които са много по-лесни за обработка от компютрите. Тези фактури също може да не бъдат препращани по електронна поща, но трябва да бъдат изпращани чрез европейската мрежа "PEPPOL". Това е доста технически и сложен процес, но с тази връзка трябва само да натиснете 1 бутон и не е нужно да се притеснявате допълнително.

Изпращането и получаването чрез PEPPOL е включено в партида до 100 документа на месец. Имате нужда от повече капацитет? Не се колебайте да се свържете с нас!

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room