Силна клиентска база и CRM

Управлението на клиентите стана лесно

Управлявайте ясно данните на клиентите

onFakt поддържа както ефективно, така и просто управление на клиентските данни. Ясен списък бързо води до клиента и съответната му информация с данни за контакт, предварително съставени оферти и фактури, доклади, приложения, ...

Ефективно използване на информация за клиента

Информацията от клиентската база данни е бързо и лесно достъпна. Той се използва активно и автоматично при изготвянето на оферти, фактури и други документи, което избягва грешки при ръчното копиране на адресни данни, адрес на електронна поща и ДДС номер. Дори не е необходимо да създавате клиентска карта за еднократни клиенти.

Търсене чрез ДДС номер

OnFakt е свързан с европейската база данни на компаниите за бързо създаване на клиентски файлове. Въведете ДДС номера на компания и onFakt ще извлече регистрирано име и адресни данни, които автоматично се регистрират във вашата база данни на клиентите. Лесно!

Импортиране и експортиране на данни за клиенти

Имате ли вече клиентска база другаде от съществуваща програма? Просто импортирайте това в onFakt! Ръчното прехвърляне, дори частично, не може да става и с enFact.

Имейл кампания с вашите адреси? След това експортирайте желаните адреси и данни от enFact за използване във вашите търговски кампании.

Клиенти, говорещи в чужбина

Фактуриране на други езици? Това е идеално за onFakt! Изберете желания език в клиентския файл или при създаването на документ и оформлението на документа автоматично се превежда на езика на клиента. Наличните езици в onFakt са холандски, френски, немски и английски. Все още се нуждаете от друг език? Моля, не се колебайте да се . Нашите служители говорят много езици.

Снимки на екрана в модула на клиента

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room