(Вашите) Поръчки за покупка

Добавете поръчки за покупка на приложение към вашия акаунт в onFakt с едно щракване

Поръчки за покупка

Подгответе поръчки за покупка за вашия доставчик? Това е лесно с това безплатно активиране на приложението onFakt. Използвайте полетата за въвеждане, за да настроите вашата поръчка чрез поръчка за покупка за нула време, вероятно като използвате вашия продуктов файл. Това може да се направи и просто чрез копиране на съответните данни за вашата покупка от оферта или формуляр за поръчка от клиента.

Получавали ли сте стоките от вашия доставчик? След това създайте елемент за покупка (вътрешна фактура за покупка), който можете да обработите от вашата собствена поръчка за покупка, за да можете да направите резервация. Просто добавете фактура за продажби на доставчика, която по-късно получавате от него като прикачен файл към вашата предварително създадена вътрешна фактура за покупка. Предимството? Администрацията на вашата покупка е веднага готова и най-вече: Веднага знаете търговския марж, защото сумата на покупката и продажбите е известна.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room