Облакът

Създавайте фактури онлайн, от всяко място и на всяко устройство

Достъпна навсякъде и на всяко устройство

Онлайн фактурирането чрез облака има много предимства пред традиционния софтуер за фактуриране, който работи на вашия компютър. Чрез интернет имате достъп навсякъде през компютър, Mac, таблет или смартфон. Освен това автоматично имате защитени копия на вашите данни. Сърфирайте в onFakt.bg и влезте!

Автоматично архивиране на данни

Тъй като работите с onFakt в облака, нашите системи създават резервни копия по различни начини, така че да могат да бъдат възстановени и да не загубите важна информация или предишна работа. Доста успокояващо. Но можете също да активирате линка с добре познати услуги за съхранение в облак като допълнителна сигурност. Играта на Zeeker винаги е добра, когато вашите данни се разширяват значително.

Винаги най-новите данни

Вашите данни се съхраняват на централно, сигурно място в облака. Това означава, че всяко устройство има достъп до най-новата версия на информацията. Дори ако няколко колеги във вашата компания използват enFact, те виждат и използват едни и същи данни в реално време.

Предпазни козове

Програмата в облака е по-сигурна от фирмения компютър. сървърите onFakt не са податливи на вируси и са извън онлайн достъпа до програмата по отношение на основните операции, т.е. откъснати от мрежата. Операционните системи се различават от тези на вашия персонален компютър или (много от вашите) корпоративни сървъри, към които хакерите често са насочени. Чрез вашия имейл адрес и парола и в идеалния случай допълнително удостоверяване, например чрез смартфона, можете безопасно да отворите вашата собствена бизнес среда в нашата програма. Данните между вас и нашите сървъри се изпълняват чрез криптиран SSL протокол.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room