Изпращайте фактури или оферти лесно и бързо

Вашата фактура в 1-2-3 при клиента

Изпращайте фактури по имейл

onFakt изпраща фактури и документи директно на вашите клиенти. Проследяваща функция Ви информира незабавно дали фактурата е пристигнала и кога е прочетен имейл. Например, в случай на неуспешна доставка на оферта поради, например, грешен имейл адрес, можете веднага да върнете офертата правилно или да я доставите по пощата, така че никой клиент да не пропусне оферта.

Изпращане на фактури и оферти по пощата

Можете също така да изпращате фактури или оферти директно от onFakt по пощата, без да се налага да отпечатвате документите сами и да отидете в пощенската кутия. Отпечатването, поставянето на плик и изпращането на фактура чрез пощенската услуга onFakt струва приблизително 1,25 евро на фактура, всички включени. Нищо не ви пречи да отпечатате PDF версия сами и да я поставите в автобуса. С бутоните за проследяване следите кои документи са изпратени и кои не.

Изпращане на фактури чрез PEPPOL

Като алтернатива на класическата електронна поща можете също да препращате фактури чрез европейската мрежа PEPPOL. Фактурите, изпратени и получени чрез мрежата PEPPOL, имат предимството, че могат да бъдат обработвани автоматично.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room