Вашето управление на покупките

Качете фактурите си за покупка във вашия акаунт в onFakt

Управление на покупките

onFakt е не само програма за фактуриране на фактури за продажби, но може да се справи и с администрирането на вашите покупки. В модула „Управление на покупките“ се регистрирате и следвате собствените си фактури за покупки. onFakt предоставя представа за разходите за покупки за период или за категория покупка. Проследяването на плащанията гарантира добри взаимоотношения с доставчиците, благодарение на отчитането, вашият бюджет остава управляем и можете бързо да видите търговския марж (покупки от MIN продажби). Инвестициите могат да бъдат контролирани добре веднага.

Модулът за управление на покупките обработва и електронни фактури. Просто изберете електронната фактура и цялата информация от нея ще бъде правилно и автоматично регистрирана.

Прозрение чрез отчитане

Когато също така въвеждате фактури за покупки в onFakt, можете не само да се консултирате с отчети за оборота на вашата компания, но и бързо да видите търговския марж (оборот - покупки). Това ви позволява да следите отблизо колко печели вашата компания.

Връзка със счетоводството

onFakt преобразува фактурите за покупки във формат "UBL" за електронни фактури, ако е необходимо. Това ще бъде изпратено директно на счетоводителя / счетоводителя за бърза автоматична обработка. Няма повече работа по въвеждане.

Имейл и PEPPOL пощенска кутия

onFakt има входяща функция за лесно получаване на фактури. Всяка входяща поща има уникален имейл адрес. Можете незабавно и лесно да обработите фактурите за покупки, прикачени към имейлите в програмата.

Входящата поща също приема фактури чрез канала PEPPOL. Например вашите доставчици могат да ви изпращат електронни фактури от техния софтуер за фактуриране. Използвайки пълноценни електронни фактури, вече не е необходимо да пренаписвате нищо, но onFakt може автоматично да извлече цялата необходима информация от фактурата.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room