Формуляри за поръчка - потвърждение на клиентите

Добавете това приложение към вашия акаунт в onFakt с едно щракване

Формуляри за поръчка (потвърждение на поръчка до клиенти)

С приложението „Формуляри за поръчки“ създавате потвърждения на поръчките за вашите клиенти. Дали са направили поръчка или са съгласни с вашата оферта? След това просто създайте формуляр за поръчка с onFakt и го изпратете на клиента за потвърждение. Формулярите за поръчки могат да се създават ръчно, но могат и да се копират от офертата, което свежда работата по въвеждане до минимум и продължава бързо.

Удобен работен процес

Модулът за формуляри за поръчки се вписва идеално в работния процес на вашата компания. Можете да създадете формуляр за поръчка от с две щраквания. Готов ли е формуляр за поръчка? След това създавате за и / или с две щраквания! Всички дати, номера за проследяване и други се настройват автоматично правилно, за да можете да работите много ефективно.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room