Управление на продукти

Удобна база данни за вашите продукти

Лесно използване на продуктите

С onFakt можете да създадете продуктов файл по прост начин, дори можете да импортирате данни за продукта. Можете да получите достъп до информацията за продукта с името на продукта или с код на артикул по ваш избор. Можете лесно да използвате данните за продукта във всички документи. Цена, име, описание Справките за ДДС се извличат автоматично, което прави възможно изготвянето на оферти и фактури за миг, но правилно, без да се налага да търсите или пишете.

Отчитане на продукти

Персонализираното отчитане ви дава представа за продажбите на продукти, включително скоростта на въртене на всички продукти и оборота за продукт или продуктова група. Това ви позволява да определите подходящ подход за продажби за всички продукти и да следите отблизо резултата от тези действия.

Управление на запасите

Можете лесно да активирате модула за управление на запасите в onFakt. Това под-приложение изчислява виртуална наличност въз основа на регистрираните поръчки, но също така проследява текущата наличност въз основа на ефективните изходящи продукти. Можете лесно да попълните запасите, като регистрирате свои собствени покупки.

Внос и износ на данни за продукти

Предлага ли доставчикът своя файл със статии или имате продуктов файл от предишна програма? След това импортирайте това бързо, правилно и лесно в onFakt. Това предотвратява много допълнителна работа!

СКРИЙНШОТ ПРОИЗВОДСТВЕН МОДУЛ

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room