Създавайте фактури

Просто, бързо и правилно

Бързо и просто

Фактурирането автоматично използва клиентските и продуктовите файлове. Няма сложна работа при въвеждане. Запознанствата, номерирането, изчисляването на ДДС и правните изявления гарантират, че изготвяте фактури бързо и правилно. onFakt автоматично създава PDF във вашата корпоративна идентичност. Изпращането по имейл и евентуално отпечатване е без усилия.

Автоматично проследяване на плащанията

С onFakt можете сами да проследите плащанията или да оставите приложението да обработва плащанията чрез автоматична връзка с вашата банка. Това автоматично проследяване на плащанията спестява време и обезпокоително търсене, а също така избягва грешки. Все още неплатена фактура? След това създайте и изпратете напомняне на вашия клиент. Удобно и бързо.

Можете също така да се свържете с нашия партньор Mollie.com. Тогава вашият клиент може да плати онлайн чрез VISA или Bancontact например. Дори тогава плащанията се обработват автоматично и се свързват със съответната фактура.

Автоматични напомняния

Автоматизирайте проследяването на неплатени фактури чрез създаване и изпращане на напомняния onFakt. Това не само спестява време, но и работи систематично, защото напомнянията винаги се изпращат след същия неплатен период. Вашият casflow ще се възползва!

Лесна доставка

Фактурите могат да бъдат отпечатани за изпращане по пощата, но също така да директно от onFakt. Имейл адресът от клиентския файл се попълва автоматично и вие сами коригирате стандартния текст на имейла, както желаете. Фактурите се изпращат на вашия собствен имейл адрес, за да се гарантира професионализъм.

Обширни доклади

Получете представа за вашия седмичен, месечен, тримесечен или годишен оборот и печалба благодарение на onFakt. Кои са вашите топ клиенти и кои продукти продавате най-много. Налични са повече от за анализ на вашите номера. Полезни графики ви дават визуална картина на представянето на вашата компания.

Екранни снимки на модулите за фактуриране

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room