Подгответе цитати

Създавайте лесно конкурентни и печеливши оферти

Лесна и бърза настройка

Подготовката на конкурентни оферти бързо, подредено и правилно е от съществено значение за всеки бизнес да спечели потенциалните клиенти. С onFakt вие правите това малко усилие, като използвате съществуващите продукти и цени от вашия собствен списък с продукти и, когато е необходимо, ги допълвате със специфична информация, съобразена с перспективата. Ако по-късно получите подобни въпроси с оферти, можете да направите копие с едно щракване и да коригирате конкретната информация.

Проследете точно котировките

Котировките е най-добре да се следят много внимателно. Всяка оферта има свой сериен номер с дата и референция за лесно проследяване. onFakt автоматично ще ви насочи към текущи оферти, за да можете да се свържете с клиента за допълнително обаждане за продажба. Офертите, които вече са приети или дори изпълнени, но все още не са фактурирани, също са ясни, за да може фактурирането да последва бързо.

Не отлагайте, таксувайте бързо!

Класика в много компании е отлагането и групирането на фактурирането. Това уврежда паричния поток и увеличава риска от грешки. Ако са доставени услуги и / или стоки, фактурирайте незабавно, за да бъдете по-бързо платени. Копирайте данните за цените във . Това автоматично ще получи подходящата дата и следващия номер на фактура. По този начин можете да конвертирате оферта във финалната фактура за няколко секунди. Препращайте само до клиента с onFakt!

Приемете и одобрете онлайн

Клиентите могат да одобрят вашите оферти онлайн. Те поставят подписа си с мишката, която веднага ще получите по имейл. Тъй като клиентите могат да приемат вашите оферти толкова лесно, шансовете за успех за вашата продажба са не само по-големи, но и по-малко време се губи по време на целия процес на котиране и продажба. Освен това вашата компания винаги разполага с полезни подкрепящи документи и избягвате спорове.

Снимки на екрана на котировъчния модул

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room