Доклади

Докладите предлагат нещо повече от цифри, те също така дават представа

Клиенти

Прегледайте историята на продажбите и оборота на клиент, опознайте най-добрите си клиенти и открийте кой поръчва по-малко или не повече. Всичко това е удобна информация за unFakt, която помага на вашите усилия за продажби и по този начин на вашия бизнес.

Продукти

Кои продуктови групи и отделни продукти се продават добре, което е по-малко успешно. Където постига най-голям търговски марж. Основна информация за управлението на вашата оферта на пазара, за изготвяне на силни котировки и за увеличаване на печалбата, включително чрез подходящо управление на запасите.

Резултати

Отчетите Onfact предоставят в реално време представа за общия ви оборот. Когато регистрирате и фактури за покупка, те веднага показват търговския марж за продукт и вие постоянно поддържате връзка с текущите резултати. Няма повече чакане до края на тримесечието или дори на годината за счетоводни отчети.

Планиране и бюджети

Поставили ли сте си цели за приходите? По семейство продукти или дори по-дълбоко? Има ли бюджет за покупка в зависимост от планираната печалба? С удобен инструмент за планиране можете да проверите дали всичко е по график или къде е най-добре да направите корекции

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room