Абонаменти

Добавете това приложение към вашия акаунт в onFakt с едно просто щракване

Периодични фактури

Продавате ли абонаменти (в най-широкия смисъл на думата) и трябва ли да ги фактурирате редовно? С приложението „Абонаменти“ в софтуера onFakt създавате еднократна фактура, която впоследствие служи за период на абонамент (седмица, месец, тримесечие или година) за по-нататъшна база за таксуване. Възможно е дори фактурите да се изпращат автоматично, трябва само да проследите плащанията!

Автоматизирайте

onFakt автоматично изпраща фактурите за период на абонамент. Можете да активирате връзката с Twikey, за да събирате и периодични фактури чрез директен дебит, връзка с Mollie, за да позволите на клиентите си да плащат онлайн или с CodaBox за автоматично обработване на превода на плащането на клиента. Все пак фактура не е платена? Изпращате съобщение за това на клиента чрез автоматични напомняния.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room