Клиентска база и CRM

Управлението на клиентите става лесно

Прозрачно управление на клиентските данни

onFakt поддържа едновременно ефективно и лесно управление на клиентски данни. Ясен списък бързо ви отвежда до клиента и неговия определен файл, включително данни за контакт, връзки към предварително изготвени оферти и фактури, отчети, прикачени файлове и т.н. Добавете толкова информация за контакт, колкото ви е необходима; името на клиента е достатъчно, за да започнете в onFakt.
Прозрачно управление на клиентските данни
Ефективно използване на информацията за клиента

Ефективно използване на информацията за клиента

Когато изготвяте предложение или фактура , можете лесно да търсите клиентски файл и да използвате повторно клиентските данни. Подробностите за адреса, имейл адресът и номерът по ДДС ще бъдат попълнени автоматично. Не е необходимо допълнително ръчно въвеждане: подгответе документите си още по-бързо. Не е задължение да създавате потребителски файл само за еднократен клиент. Алтернативен адрес на сайт или адрес за доставка се въвежда само веднъж и може да бъде запазен като част от клиентския файл за бъдеща употреба.

Търсене по ДДС номер

За да можете да създавате клиентски файлове още по-бързо, onFakt е свързан с европейския VIES инструмент за проверка на ДДС номера . Просто въведете ДДС номера на фирма и onFakt допълва данните за името и адреса на фирмата!
Търсене по ДДС номер
Импортиране или експортиране на клиентски данни

Импортиране или експортиране на клиентски данни

Имате ли вече клиентска база от съществуваща програма? Просто го импортирайте в onFakt. По този начин не е необходимо да прехвърляте всичко ръчно. Да експортирате вашите съществуващи клиентски данни от onFakt, за да им изпратите имейл кампания чрез MailChimp, например? Това става само с едно кликване, чрез onFakt.

Чуждоговорящи клиенти

onFakt ви позволява да създавате фактури (и други документи) на различни езици. Изберете желания език на клиента във файла на клиента или при създаване на документ и оформлението на документа автоматично ще бъде преведено на желания език. Наличните езици по подразбиране в onFakt са холандски, френски, немски и английски. Имате нужда от друг език? Моля, не се колебайте да се свържете с нас .
Чуждоговорящи клиенти
Свързани данни

Свързани данни

onFakt ви позволява да свържете голямо разнообразие от информация към вашите клиентски файлове, като например предоставя възможност за качване на прикачени файлове към вашите клиентски файлове. Запазете алтернативен адрес за доставка или съпоставете предложение с адрес на (строителен) обект. Тези адреси се показват лесно на вашите документи. Работите ли с различни цени на едро, индивидуални клиенти или определена група клиенти? Свържете клиента си с правилния ценови сегмент и автоматично вижте подходящата цена за вашия продукт и конкретен клиент. Следенето на вашите предложения или задачи става удобно чрез използване на задачи, които са свързани с вашите клиенти. onFakt предлага и връзка с Mailchimp. Лесно е да синхронизирате списъка си с клиенти с тази програма, за да настроите (автоматични) имейл кампании.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room