Изпращайте фактури или оферти с лекота

От onFakt до клиента за нула време

Изпращане на документи по имейл

Вашите фактури и други документи могат да бъдат изпратени на клиента директно от програмата onFakt. Чрез система за последващи известия можете веднага да видите дали фактурата е пристигнала и кога имейлът е бил прочетен. Например, в случай на неуспешно предаване на ценово предложение поради неправилно въведен имейл адрес, можете незабавно да изпратите отново правилно офертата, така че нито един клиент да не пропусне оферта.
Изпращане на документи по имейл
Изпращане на фактури с обикновена поща

Изпращане на фактури с обикновена поща

Използвайки нашата услуга за печат и поща, можете да изпращате фактури по обикновена поща директно от програмата, без да се налага да ги отпечатвате, подпечатвате или отивате до пощата. Цената за отпечатване на вашия документ, поставянето му в плик и изпращането му по обикновена поща зависи от държавата и броя на страниците (за цени се свържете с нас ). Попълнете баланса на вашия онлайн портфейл в onFakt, за да използвате тази функция. Разбира се, можете лесно да отпечатате PDF файл сами и да го изпратите по обикновената поща. С помощта на бутоните за проследяване можете лесно да следите кои документи са изпратени и кои не.

Изпращане на фактури чрез PEPPOL

Като алтернатива на традиционния имейл, можете също да изпращате електронни фактури през европейската мрежа PEPPOL . Фактурите , изпратени и получени чрез PEPPOL, имат предимството, че могат да се обработват автоматично.
Изпращане на фактури чрез PEPPOL

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room