Доклади

Визуализирайте вашите числа

Клиенти

Разгледайте историята на продажбите и приходите на клиент , създайте отчет за най-добрите си клиенти или открийте изгубени клиенти. Полезни инструменти, които ви предоставят информация, която да използвате незабавно.
Клиенти
Продукти

Продукти

Кои са вашите най-продавани продукти или категории ? Кои продукти са най-печеливши за вашия бизнес? Основна информация за управление на вашата оферта на пазара, създаване на силни ценови предложения и максимизиране на печалбите, наред с другото чрез подходящо управление на запасите.

Резултати

Поглед в реално време за общите Ви приходи. Ако сте активирали модула за покупки и записвате фактурите си за покупки в onFakt, ще получите състояние в реално време на вашите общи разходи спрямо печалба. Няма нужда да чакате до края на тримесечието или годината, за да получите отчет от вашия счетоводител!
Резултати
График и бюджети

График и бюджети

Поставихте ли цели за постигане, определени приходи за постигане или бюджет, в рамките на който трябва да се поддържат разходите ви? Лесно проверете дали все още сте в график чрез нашия удобен инструмент за планиране.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room