Управление на покупките

Обработвайте вашите фактури за покупка в onFakt

Управление на покупките

onFakt е не само софтуер за фактуриране за създаване на фактури за продажби , но и за обработка на фактури за покупка. Когато активирате безплатния модул „управление на покупките“ във вашия акаунт, можете също да качвате и обработвате вашите фактури за покупки. Получете представа за общите си разходи за период или за категория покупки. Проследяването на плащането гарантира добри отношения с вашия доставчик, а отчитането ви позволява да наблюдавате отблизо бюджета си и да инвестирате по-интелигентно. Модулът за управление на покупките може да обработва и електронни фактури . В резултат на това просто трябва да изберете електронната фактура като прикачен файл и цялата информация от тази фактура автоматично ще бъде въведена правилно. Спестете време и отстранете грешките!
Управление на покупките
Докладване

Докладване

Когато записвате и фактурите си за покупки в onFakt, е възможно да се консултирате не само с отчети, обхващащи приходите на вашата компания, но и печалбата (приходи минус разходи). Това ви позволява да наблюдавате колко реално печели вашата компания в реално време.

Връзка със счетоводството

Ние също така конвертираме вашите качени и обработени фактури за покупка във формат UBL (универсален бизнес език) . Можете да експортирате този формат за електронни фактури от onFakt или да го изпратите на вашия счетоводител чрез директна връзка от нашата програма. По този начин вашият счетоводител може автоматично да обработва вече въведените данни в документа и вие драстично намалявате работата по ръчно въвеждане на данни.
Връзка със счетоводството
Имейл и входяща кутия на PEPPOL

Имейл и входяща кутия на PEPPOL

onFakt има функция за входяща кутия, с която можете лесно да получавате фактури за покупка. Всяка входяща кутия има свой уникален имейл адрес, на който можете да изпращате или препращате имейли. След това фактурите за покупка, прикачени към тези имейли, могат лесно да бъдат обработени допълнително в програмата. Хартиените документи могат да се изпращат по имейл директно от вашия скенер до този имейл адрес на входящата кутия. Или просто направете снимка и качете през вашия смартфон! Чрез тази входяща кутия можете също да получавате фактури през мрежата на PEPPOL . Това позволява на вашите доставчици да изпращат електронни фактури директно от техния софтуер за таксуване към вашия акаунт в onFakt. Тъй като това са оригинални електронни фактури , вече не е необходимо да въвеждате нищо повторно. onFakt автоматично извлича цялата информация за фактура 100% правилно от получения документ.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room