Управление на запасите

Добавете управление на запаси към вашия акаунт в onFakt

Управление на запасите

Искате ли да проследите колко продукти все още имате на склад? Просто активирайте безплатния модул за управление на складовите наличности и наблюдавайте внимателно запасите си. Можете да зададете ограничение за предупреждение, така че когато броят на продуктите на склад падне под това ограничение, да бъдете уведомени. Можете незабавно да получите общ преглед на данните за складовите наличности на вашите продукти в таблото за преглед на продуктите. Искате ли да актуализирате запасите или да разпространявате данни за запасите във вашата компания? Просто експортирайте и отпечатайте/изпратете складов списък в Excel от onFakt.
Управление на запасите
Виртуална наличност

Виртуална наличност

Ако използвате и модула за потвърждение на поръчка, можете да се консултирате с така наречения виртуален склад. Това представлява броя на артикулите, които все още са налични на склад, минус броя на артикулите, които вече са поръчани. По този начин няма да рискувате да продадете повече от това, което действително е на склад. Ще можете да направите поръчка при вашия доставчик , преди стоките да са свършили.

Комплексни продукти

Чрез активиране на модула „комплексни продукти“, onFakt може лесно да управлява запасите от съставни продуктови пакети. Продавате ли комплексен продукт с изгодна цена, състоящ се от десет единични артикула с коригирана цена, или кутия вино, съдържаща шест единични бутилки? Всички индивидуални артикули в този сложен продукт ще бъдат отчетени при продажбата и управлението на складовите наличности.
Комплексни продукти

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room