Разписки за доставка

Създайте бележки за доставка с onFakt

Разписки за доставка

Създаването на бележки за доставка е супер лесно с този безплатен модул. Създавате бележка за доставка точно както създавате фактура . Хронологията на свързаните документи улеснява проследяването (поръчка, потвърждение на поръчка, бележка за доставка, фактура, ...). Бележката за доставка може лесно да бъде отпечатана или изпратена по имейл. onFakt предлага опцията да позволи на клиентите да подпишат дигитално бележката за доставка от например таблет. Да се покаже алтернативен адрес за доставка или конкретна дата за доставка? Това също е възможно с onFakt. Вие определяте дали искате да покажете или скриете например цените на продуктите в известията за доставка.

Разписки за доставка
Удобен работен процес

Удобен работен процес

Можете да създадете бележка за доставка от потвърждение на поръчка или предложение . Когато доставката е извършена, можете лесно да конвертирате документа във фактура . Искате ли да фактурирате множество бележки за доставка на един и същ клиент само с един документ? Няма проблем! Изберете желаните документи за доставка и ги комбинирайте в една обобщена фактура.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room