Потвърждения на поръчки

Активирайте този безплатен модул само с едно кликване

Потвърждения на поръчки

Този безплатен модул ви позволява да създавате потвърждения на поръчки за вашите клиенти . Дали са направили поръчка или са приели вашето предложение ? С onFakt можете лесно да създадете потвърждение на поръчката и да го изпратите на клиента. Може дори да се подпише онлайн! Потвържденията на поръчката могат да бъдат създадени ръчно, но също така могат да бъдат копирани от съществуваща ценова оферта , за да се сведе работата по въвеждане до абсолютен минимум.
Потвърждения на поръчки
Удобен работен процес

Удобен работен процес

Модулът за потвърждение на поръчки се вписва перфектно в работния процес на вашата компания. Можете да създадете потвърждение на поръчка от ценово предложение само с две кликвания. Готово ли е потвърждението на поръчката? Изпратете го по имейл и го копирайте в крайната фактура само с още две кликвания! Всички дати, серийни номера, ... автоматично се коригират правилно. Време е да работите по-ефективно с onFakt!

Потвърждения на поръчки и управление на запасите

onFakt се различава между виртуална и действителна наличност . Виртуалната наличност се отнася до броя на наличностите въз основа на потвържденията на поръчката. При това преброяване onFakt взема предвид не само това, което вече е фактурирано или доставено , но и това, което вече е поръчано от клиентите. Ако клиентите поръчат повече от това, което действително е на склад, ще бъдете уведомени незабавно от зададените предупреждения за наличност.
Потвърждения на поръчки и управление на запасите

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room