Абонаменти

Повтарящи се фактури? Настройте ги за нула време

Периодични фактури

Когато изпращате на клиент фактура всеки месец (или за друг период), можете предварително да зададете периодична фактура, като използвате безплатния модул „абонаменти“. След това вашият клиент автоматично ще получава месечна фактура (или за друг предварително зададен период до крайната дата, която сте въвели). Това означава, че вече няма да се налага да създавате и изпращате тази фактура всяка седмица, месец, година, ... Изпращането на тези фактури също е автоматизирано от програмата, така че ще трябва само да получавате и наблюдавате плащанията.
Периодични фактури
Автоматизация

Автоматизация

onFakt ви позволява да изпращате фактури автоматично в рамките на период на абонамент. Можете да активирате връзката с Mollie , за да накарате вашите клиенти да плащат онлайн , или връзката с Ponto , за да обработите автоматично платежния превод на вашия клиент. Все пак фактурата не е платена? Използвайте автоматичния модул за напомняне за плащане, за да уведомите клиента си.

Готови ли сте да работите по-ефективно ?!

Създайте своя акаунт сега, регистрирайте задължителната информация, която искате да виждате във вашите фактури и създайте първата си фактура след няколко минути! Първите 14 дни са безплатни и без задължение, за да опознаете силната, пълна функционалност н

Започнете безплатен пробен период!
server room